Προϊόντα Αλουμινίου

proionta-alouminiou

Η εταιρεία μας διαθέτει μια υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής έτοιμου κουφώματος αποτελούμενη  από ένα διπλό πριόνι βελτιστοποιημένης κοπής και ένα μονό. Έναν αυτόματο πάγκο τοποθέτησης περιμετρικού μηχανισμού ασφαλείας, δύο γωνιάστρες καθώς και πολλά άλλα βοηθητικά μηχανήματα απαραίτητα για την κατασκευή.
Την ποιότητα των κουφωμάτων της “ALUXAL” την βρίσκει κανείς στην λεπτομέρεια.
Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα εξαρτήματα και μηχανισμούς της εγχώριας και διεθνούς αγοράς (Γερμανικής – Ιταλικής) τα κουφώματα στο σύνολό τους παρουσιάζουν στιβαρότητα και ασφάλεια.
Μπορείτε να διαλέξετε προφίλ σε ίσια ή οβάλ γραμμή ενώ είναι διαθέσιμοι όλοι οι τύποι ενεργειακής υάλωσης καθώς και όλοι οι τύποι ανοίγματος.
Τα αρχιτεκτονικά συστήματα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των κουφωμάτων είναι της “ALUMIL” της πρώτης και μεγαλύτερης εταιρείας διέλασης στην Ελλάδα.
Η “ALUXAL” σε συνεργασία με την  “ALUMIL”  δυο μεγάλα ονόματα στο χώρο του αλουμινίου συνυπογράφουν την άριστη ποιότητα που παρέχουν τα παραγόμενα κουφώματα σε θερμομόνωση, ηχομόνωση, ασφάλεια, υδατοστεγανότητα και εξοικονόμηση ενέργειας.


Comments are closed