Αντιδιαρρηκτική προστασία

Τα παράθυρα της REHAU δεν δίνουν ευκαιρίες στους διαρρήκτες!

Αναμφισβήτητα θα πρέπει να αισθάνεστε ασφαλής στο σπίτι σας. Τα παράθυρα από τη REHAU σας προσφέρουν την καλύτερη αντιδιαρρηκτική προστασία, έχοντας τη δυνατότητα να επιλέξετε από την κατηγορία προστασίας που επιθυμείτε, απολαμβάνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο ασφάλεια ανά πάσα στιγμή. Επωφεληθείτε από τη λύση All-in-One και χαλαρώστε ξέγνοιαστος!

Επιλέξτε την κατηγορία αντίστασης που επιθυμείτε και νιώστε μεγαλύτερη ασφάλεια

Μπορείτε να ορίσετε μόνοι σας την κατηγορία αντίστασης που επιθυμείτε να έχουν τα παράθυρά σας ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο να επιλέξετε την υψηλότερη κατηγορία αντίστασης. Μπορούν να ληφθούν απλά μέτρα, έτσι ώστε να αυξήσετε την ασφάλεια.

Αισθανθείτε απλά ασφαλής!

Με την κατάλληλη τεχνολογία ασφαλείας δεν υπάρχει πρόβλημα. Βάσει στατιστικών το 80% θεωρεί τις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού του εύκολα προσβάσιμα από τους διαρρήκτες. Υπάρχει ένας απλός τρόπος, έτσι ώστε να νιώθετε περισσότερη ασφάλεια. Τα παράθυρα της REHAU σας προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια, η οποία κάνει δύσκολη την παραβίαση από διαρρήκτες.

Μάθετε περισσότερα για τις κατηγορίες αντίστασης.

Ο εξουσιοδοτημένος πλησιέστερος συνεργάτης μας θα σας συμβουλέψει αναλυτικά.

Τα παράθυρα μας έχουν περισσότερα πλεονεκτήματα.

Προσφέρουν:

Ποιες είναι οι δικές σας απαιτήσεις από τα παράθυρά σας; Στην ευρεία γκάμα προϊόντων μας θα βρείτε το κατάλληλο σύστημα για το σπίτι σας:

Comments are closed